Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Fenerbahçe maçını kazanmaları halinde takım olarak çok şeyler kazanabileceklerini belirterek, "Bulunduğumuz konum itibariyle gerçekten canımız acıyor. Artık bir şeyler yapmak istiyoruz. Taraftarımız sağduyu ile bizi desteklesin" dedi.
Trabzonspor'un sağ kanat oyuncusu Serkan Balcı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Bordo-mavili takımın tecrübeli oyuncusu Fenerbahçe karşısında kötü gidişe dur demek istediklerini belirterek, "Bizim için kötü gidişatımızı dur deme zamanı, takım olarak kazandığımız takdirde çok şey kazanabileceğimiz bir maç olarak bakıyoruz. Bulunduğumuz yeri Trabzonspor takımı olarak ve taraftarları olarak hiç hak etmediğimizi düşünüyorum. Bunun içinde özür diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu durumu düzelteceğiz. Taraftarlarımızın bizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü geçmişte yaşanmış olaylar var. Kaybettiğimiz bir maç ve rakibimize karşı ve nasıl kaybettiğimizi hatırlıyoruz. Gerginlik oluşturacak ve kötü tezahüratlar yapmalarını istemiyorum. Trabzonspor bundan zarar görüyor. Sağduyulu olmalarını bekliyoruz ve bize sonuna kadar destek vermelerini istiyoruz. Futbolda hem iyi gidiş hem de kötü gidiş var. Bize destek olsunlar. Hep birlikte coşkumuzu sahaya yansıtarak iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZI PROVOKASYONLARA GELMESİN"
Tolunay Kafkas'ın Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak düşüncelerine katıldığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Maç gergin olduğu anlarda oyun duruyor ve konsantrasyonunuz kaybedebiliyorsunuz. Dalgınlığınızla gol yiyebiliyorsunuz biz bunu geçen sene yaşadık. Tabi sahada biz olduğumuz için suçlu biziz. Taraftarlarımızdan bize destek vermelerini istiyoruz. Hiçbir şekilde provokasyonlara gelmesinler dikkatli olsunlar. Hem futbolcular adına hem de camia adına çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. Kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

"İYİ OYNAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"
Bu sezon sadece Gaziantepspor maçında orta saha oynadığını hatırlatan Serkan, "Takım olarak iyi mücadele ettiğimiz zaman herkes elinden gelen katkıyı vereceğini düşünüyorum. Bu bir takım oyunu iyi koşmadığın sürece ve mücadele etmediğin sürece kazanamazsın. Futbol artık böyle. Herkesin iyi oynayacağını bende iyi oynayacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"CANIMIZ ACIYOR"
Serkan ilk olarak kendi içlerindeki mücadele gücünü artırmaları gerektiğini anlatarak, "Saha biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra hakemleri konuşmamız gerekiyor. Bulunduğumuz konum itibariyle gerçekten canımız acıyor. Artık bir şeyler yapmak istiyoruz. Üzülüyoruz. Fenerbahçe maçıyla birlikte iyi bir çakış yakalayacağımızı düşünüyorum" açıklamasında bulundu.
Serkan Balcı sezon sonu bitecek olan sözleşmesiyle ilgili olarak soruya ise , "Biz önce Trabzonspor'u bulunduğu konumdan çıkartalım. O konuşulur. Problem değil" cevabını verdi.
(GÖK-BÇ-S)

13.02.2013 12:22:15 TSI

Editör: Wan Haber