Sergen Yalçın Gaziantepspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa etti. Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kulüp içerisinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle görevi bıraktığını duyurdu. 

Gaziantepspor'un teknik Direktörü Sergen Yalçın, dün oynanan Fenerbahçe-Gaziantespor maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

GÖREVDE KALMASI İÇİN İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Gaziantepspor Sportif Direktörü Sergen Yalçın, görevinden istifa etme kararı aldı.Sergen Yalçın'ın istifasının ardından Gaziantepsporlu yöneticilerin, başarılı çalıştırıcıyı kalmaya ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

FENERBAHÇE MAÇI SONRASI GELEN İSTİFA

Ligde küme düşme korkusu yaşayan Gaziantepspor, geçen yıl 18 Kasım'daSergen Yalçın'la anlaşmaya vardı ve sportif direktör olarak takımın başına getirdi. Gelişinin ardından başarılı sonuçlar alan ancak daha önce de 2 kez görevi bırakan ve daha sonra ikna olarak yeniden takımın başına geçen Sergen Yalçın, dün oynanan ve 3-0 biten Fenerbahçe maçı sonrası görevi bıraktığını bildirdi.

BASIN TOPLANTISINI İPTAL ETTİ

Sergen Yalçın'ın bugün öğle saatlerinde yapılan antrenmana katılmadığı öğrenilirken, yine bugün saat 15.00'te yapacağı bildirilen basın toplantısını da iptal etti ve öğleden sonra istifa kararını kulüp yöneticilerine iletti. Herkesi şoke eden bu kararının ardından yöneticilerin, takımın başında çıktığı 15 maçta 27 puan toplayarak kırmızı siyahlı ekibi küme düşme hattından uzaklaştıran Sergen Yalçın'ı ikna etmek için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA VAR

Öte yandan gazetecilerin telefonla ulaştığı ve yurtdışında olduğunu ifade edenGaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ise konudan haberi olmadığını belirterek, "Şu an benim de haberim yok" derken, kulüp yöneticileri ise bu konuya ilişkin açıklama yapmadı.

İSTİFA NEDENİNİ AÇIKLADI

Sergen Yalçın yaptığı açıklamada istifa kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Gaziantepspor kulübüyle yollarım bugün itibariyle ayrılmış bulunuyor. Geldiğimiz günden itibaren takımı aldığım noktayla bıraktığım nokta belli. Ekibimle birlikte elimden gelen her şeyi yaptım. Ama artık bizi aşan bazı durumlar var, problemler var. Ben de teknik direktörlük konusunda çok tecrübeli değilim. Dolayısıyla artık bırakmayı daha uygun buluyorum.

"BELKİ İLERİDE..."

Sergen Yalçın, "Gaziantepspor ve Gaziantep halkını çok seviyorum. Geldiğimizden beri hangi şartlarda nasıl mücadele verdiğimiz ortada. Beni unutmasınlar. Kim bilir ileride belki tekrar görüşürüz." dedi.

"FENERBAHÇE İLE ALAKASI YOK"

Yalçın, "Ayrılmamın Fenerbahçe yenilgisiyle alakası yoktur. Zaten bu ligde Fenerbahçe bizim rakibimiz değildi. Normal bir sonuç olarak bakıyorum. Kötü günümüzdeydik ama elimizden geleni yaptık. Gaziantep'e başarılar diliyorum." diye konuştu.

Editör: Wan Haber