Medcezir dizisinin iki ünlü popüler ismi olan Çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya kameralara böyle yansıdılar. Dizideki rolleri ile birbirine deliler gibi aşık olan ikili bu kez havaalanı çıkışı objekeflerin kamerelarına göründüler. İkili çift serenay sarıkaya ve çağatay ulusoy 2015 yılbaşını Barcelona'da birlikte kutladılar.Çağatay Ulusoy ve Serenay sarıkaya kameralara böyle yansıdılar. İki ünlü isim çağtay ve seranay havaalanı çıkışı objektiflerden kaçamadı.Medcezirin iki ünlü siması işte kareler...

Türkiyenin iki popüler dizi ve sinema oyuncuları olan Çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya 2015 yılbaşını ispanya Barcelona'da geçirdikleri gelen iddaalar arasında yer aldı. İki ünlü atatürk havalimanı çıkışı gazetecilerin kemeralarından kaçamadılar.

Medcezir dizisinde sürekli ayrılıp tekrara bir araya gelen ikili çift Yılbaşında barcelona'da birlikte geçirdikleri basında çıkan haberlerde yer aldı. Çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya önceki gece Atatürk havaalanında çıkışta görüntülendi fakat ayrı ayrı çıkış yaparak gazetecilere yakalanmamak için havaalanı kapısından 5 er dakika arayla çıktılar..

cag.jpgser.jpg

Editör: Wan Haber