Dünyaca ünlü milli futbolcu Arda Turan ile ünlü sinema ve dizi oyuncusu serenay sarıkaya arasındaki tanışma olayının perde arkası ortaya çıktığı gelen söylentiler arasında... Arda turan seranay sarıkaya ile tanışma isteği geçen haftaların en çok konuşulan ve gündemde olan konulardan biriydi.

 

serenay Sarıkayanın Arda Turanı neden red ettiği ortaya çıktı. Dünyaca ünlü futbolcu Arda Turan ve serenay sarıkaya magazin olayının işte perde arkası...Atleticolu Arda Turan nın seranay sarıkaya ya tanışma teklifi sonrası arda turan'a neden red ve olumsuz yanıt vermesinin ardında ortak dostları olan sinem kobalın ismi geçiyor. Sinem kobal ve serenay sarıkaya aynı ajansta çalışıyorlar.


Serenay sarıkaya'ya dostlarından Arda turan daha önce sinem kobalı üzdü seni de üzer iddaaları gündeme bomba gibi düştü. Bu uyarı üzerine  ünlü dizi ve sinema uyuncusu seranay sarıkaya Arda turan ile tanışmaktan vazgeçtiği ve sinem kobal a ardayla aramızda bir şeyin olmadığı mesajını ilettiği söylentileri de gündem de bulundu.

arda-turan.jpg

Sarıkaya Arda Turan'la yakınlaşma haberlerini şu sözlerle yalanlamıştı: "Benimle hiç alakası olmayan bir konunun bir gazete haberiyle başlayıp bugün her yerde ciddiye alınıp konuşuluyor olmasına ve bir de bütün sorumluluğun tarafıma yıkılmasına hayret ediyorum. Böyle bir şey söz konusu bile değildir. Şimdiye kadar özel hayatımla ilgili konuşmayı seven bir insan olmadım. Bu benim özelim. Ama sessiz kalmak her yazılanı kabul etmek anlamına gelmemeli. Herkesin daha özenli ve saygılı olmasını rica ediyorum."

Adı sürekli başka güzellerle anılan Arda Turan, Sinem Kobal'dan sonra kimseyle el ele görüntülenmedi.Sinem Kobal ile oyuncu İbrahim Çelikkol'la 10 aylık beraberlik yaşadı. Çift, evlenmeleri beklenirken yollarını ayırdı.

 

Arda Turan, Serenay Sarıkaya ile aralarında yakınlaşma olduğu yönündeki dedikodulara twitter'dan yanıt verdi.

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Serenay Sarıkaya ile aralarında bir yakınlaşma olduğu iddialarına resmi twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Arda, esprili dille dedikoduları eleştirirken ilginç örneklendirmeler de yaptı. İşte milli futbolcunun açıklamaları:

"Ben herhangi bir hanımefendiye mesaj atmadım. Hiçbir gazeteciyle kimseye haber göndermedim. Eski kafalı bir adamımdır. Yakındakilerle dumanla, uzaktakilerle güvercin yöntemiyle haberleşiyorum. Çünkü her hafta sonu 4 bin kilometre öteden yapmadığım şeylerle uğraşmak kabak tadı verdi. Maçlardan önce konstantrasyon olmama yardımcı olmanızı beklemiyorum ama en azından bozmazsanız size teşekkürlerimi sunarım. Magazin basını... Hem böylece kimsenin imajına zarar vermezsiniz. Bana akşam için başarılar."

'Komşu Nurten Abla'ya soruyorlarmış...'

Arda, gelen eleştiriler sonrasında ise şu mesajı paylaşarak ifadelerine noktayı koydu:

"Ver bakayım 3310'u nasıl tweet atıyorum. Sanki yazarız ya. Ergen tribiymiş... Mahallede komşu Nurten Abla'ya soruyolarmış. Onu rahatlatayım dedim."

Editör: Wan Haber