Survivor All Star'ın başarılı yarışmacılarından olan Serenay Aktaş'ın sergilediği müthiş dans büyük beğeni topladı. Yok Böyle Dans yarışmasında dansıyla fena döktüren Serenay Aktaş'ın bu performansıın altında 60 dakikalık çalışma yer alıyor. Yok Böyle Dans yarışmasına Acun, Hadise ve Alp Kırşan'da katıldı.

Serenay Aktaş, futbolcu olmasına rağmen dün akşam yayınlanan Survivor Birleşme Partisi’nden sonra düzenlenen Yok Böyle Dans yarışmasında sergilediği dans performansıyla herkesin beğenisini kazandı. Google’da en çok aranan isim olan Serenay Aktaş’ın dans performansını aşağıdaki video linkimizden izleyebilirsiniz.

Serenay Aktaş Birleşme Partisi’ne özel düzenlenen Yok Böyle Dans yarışmasında Acun, Hadise ve Alp Kırşan’ın ağzını açıkta bıraktığı gibi ekranları başındaki izleyicilere de müthiş bir gösteri sunmuş oldu.

Survivor All Star 28 Nisan Salı akşamı ekrana gelen eğlenceli bölümde uzun süredir beklenen birleşme partisi yapıldı ve Birleşme Partisine özel Yok Böyle Dans yarışması da vardı.  

Editör: Wan Haber