Serdivan Belediyesi tarafından yap işlet devret modeliyle yaptırılan Serdivan Spor kompleksinde turnuva düzenlendi. 9 ve 10 yaş grubu arasında yapılan turnuvaya Ankara, Düzce ve Sakarya'dan sporcular katıldı.
Üç gün süren turnuvanın ödül törenine Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu ve sporcuların aileleri katıldı. Tenis kulübünde yapılan turnuvada 10 yaş Tek Erkekler Birincisi Ömer Kutur, 10 Yaş Tek Bayanlar Birincisi Öykü Göktuğ, 9 yaş tek erkekler birincisi Yiğit Emre Can, 9 Yaş Tek Bayanlar birincisi İrem Hatipoğlu, Başkan Alemdar ve Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu'dan ödüllerini aldı.
Sporcuların ödüllerini veren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar bir konuşma yaptı. Başkan Alemdar, Serdivan Spor Kompleksinde böyle bir turnuva düzenlenmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Alemdar şunları söyledi; ''Özel olarak düzenlenen turnuvaya Ankara'dan, Düzce'den ve tabii ki Sakarya'dan gelen misafirler bizim ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu gösteriyor. Bugün sadece ilçemize değil bölgemize hitap eden bir kompleks yaptık. Serdivan'ın rotasını belirlerken eğitim, doğa ve spor turizmi olarak belirledik ve bunun için çalıştık.
Bugün bunun meyvelerini almaya başladık'' dedi.
Törende ödül takdim eden Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu da Başkan Alemdar'ın spor alanında yaptığı yatırımları övdü. Güzel bir tesis olan Serdivan Tenis Kompleksi ve ayrıca Yazlık Bölgesinde 5000 kişilik kapasiteye sahip olan Serdivan Spor Kompleksini ilçeye kazandırmış olmasından dolayı Başkan Alemdar'a teşekkür eden bir konuşma yaptı.
(RKO-İÇ)

07.02.2013 19:06:30 TSI

Editör: Wan Haber