Adıyaman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Türkçe Topluluğu ve Kültürel Gelişim Topluluğu tarafından, 'Yarınlar Ümit Olacak' adlı SODES projesi kapsamında Serdar Tuncer ile 'şiir ve muhabbet' etkinliği düzenlendi.
Şair-Yazar ve TV Programcısı Serdar Tuncer, programına başlamadan önce Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti. Tuncer, Adıyaman Üniversitesi'nde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Rektörü Gönüllü ise, gerçekleştirilen ziyaret için Tuncer'e teşekkür ederek, Cendere Köprüsü simülasyonu hediye etti.
Daha sonra, Vehbi Koç Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 'şiir ve muhabbet' etkinliğine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Kara, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tarık Çetin, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Serdar Tuncer, şiirlerinin yanı sıra sohbetiyle de katılımcıların beğenisini topladı. Tarihten popüler kültüre pek çok konuda tespitlerini ve fikirlerini esprili anlatımıyla dinleyicilerle paylaşan Tuncer, büyük alkış aldı.
(AHM-SO-Y)

18.12.2012 17:14:23 TSI

Editör: Wan Haber