Bursaspor'un yetenekli defans oyuncusu Serdar Aziz, ligde 4. sırada olmalarına rağmen taraftarların maça olan ilgisizliğinin kendisini şaşkına uğrattığını söyledi.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu Serdar Aziz, "Çok önemli maçtı. Kayserispor zorlu bir ekip. Bence bulunduğu yeri hak etmeyen ekiplerden biri. Onlar bugün kazanmak için geldiler. Zor maç olacağını biliyorduk. Hafta içindeki Fenerbahçe mağlubiyeti bizi üzdü. Kupada her şey bitmedi ama yinede bu maça çıkmadan önce bizi üzdü. Aklımızdan o maçı sildik. Ligde tekrar tutunmak için bu maçı kazanmak zorundaydık. İyi bir mücadele oldu ve takım arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

"KÜSEREK BİZİ YALNIZ BIRAKMAMALARI GEREKİYOR"
Ligde 4. sırada olmalarına rağmen taraftarların maçlara gelmemesine anlam veremediğini ifade eden Serdar, "Şuan ligin dördüncüsüyüz ama taraftarımız stada gelmiyor. Bu da beni şaşkına uğrattı. Kupada Fenerbahçe'ye karşı kaybetmiş olabiliriz ama küserek bizi yalnız bırakmamaları gerekiyor. 4. sıradayız ama stat boş. Çok ilginç. Kötü sıralarda da olabiliriz. Ligin sonuncusu da olabilirdik. Her zaman desteklerini bekliyorum. Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Gelmeyenleri de diğer hafta maça davet ediyoruz" diye konuştu.

"AVRUPA'DAKİ EN İYİ OYUNCULAR HATA YAPIYOR"
Son dakikalarda iyi bir savunma örneği gösterdiklerini ifade eden Serdar, "Her futbolcu hata yapabilir. Sadece Bursaspor'un futbolcular değil. Avrupa'daki en iyi futbolcularda hata yapabiliyor. Futbol hatalar oyunu. Hata yapmadan gol olmuyor sonuçta. Bizde de oluyor. Bu sıralar herkes haklı. Fazlasıyla yaşadık. Bunu en kısa zamanda düzeltmeye çalışıyoruz. Bugünde son dakikalarda iyi bir savunma örneği gösterdik. Bunu devamlı lige yansıtmamız gerekiyor. Defans ön tarafta başlıyor" şeklinde konuştu.

"EN ÇOK BİZ ÜZÜLÜYORUZ"
Yan toplardan yedikleri golleri değerlendiren genç oyuncu, "Bunlara çok çalışıyoruz. Hocamız gösteriyor. Fenerbahçe maçında da öyle bir gol yedik. Bir gün öncesinde idmanda belki yarım saat, bir saat o pozisyonları çalıştık. Fenerbahçe'nin bize öyle bir gol atabileceğini biliyorduk. Çalıştık ama bir kısmetsizlik, şanssızlık vardı. En çok biz üzülüyoruz. Bunları yaşatmak istemiyoruz ve düzeltmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
(MA-YS-RFK-S)

20.01.2013 11:18:06 TSI

Editör: Wan Haber