Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan ve 3-1 kaybedilen Elazığspor maçının ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa ettiğini açıkladı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. 1-0 yenik olarak soyunma odasına gittik. Sonuç olarak rakip 3-1 ile yendi. Çok söz söyleyemeye gerek yok. Gücümüz oranında zaman zaman iyi işler yapmamıza rağmen gol atamadık. Üzgünüz. Özellikle taraftardan dolayı çok üzgünüz. Oyun kalitesi bu değil. Elazığspor savaştı kazandı ama 10 kişide kalsak 11'de olsak kazanmamız gereken bir maçtı. O anlayışta skor sağlayamadık. Sorumlusu benim. Yeni bir kan değişikliğinin Trabzonspor için iyi olacağını düşünüyorum. Bu kadro daha işler yapabilir. Bazı arkadaşların beklediği, istediği gibi, oyuncu kadrosunun daha iyi olabilmesi, yönetimin, medyanın, takımın daha rahat olması için kan değişikliği gerekir. Burada mühim olan Trabzonspor'a destek olmak. Kupada iddiamızı devam ediyor ama ligde bulunduğumuz durum tarihimize yakışmıyor. Bunu değiştiremeyen kişi olarak kendimi kabul ediyorum" dedi.
Trabzonspor'un yeni bir ivme kazanması için bir hamle yapmak gerektiğinin altını çizen Güneş, "Bu hamle en iyi benim üzerimde olur. Bunu yönetimle zaman zaman paylaştım. Kaldığım süre içinde biraz daha mesafe alırım diye zorladım ama gördümki olmadı. Karabük ve Elazığ'a kaybederek bir mesafe alamayız. Bunu hem başkan hem asbaşkana söyledim" diye konuştu.
(RFK-RFK-S)

27.01.2013 16:43:00 TSI

Editör: Wan Haber