Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde komedi geçidi devam ediyor. Oyuncular Sevil Uyar ve Barbaros Uzunöner'in ortaya koyduğu "Seninle Evlenir miyim?" adlı mizahı bol oyun, salondaki izleyicileri kahkahaya boğdu.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, başarılı oyuncuların sergiledikleri birbirinden eğlenceli oyunlara ev sahipliği yapıyor. Bu hafta sahneyi, "Seninle Evlenir miyim?" adlı tiyatro oyunu aldı ve izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Sevil Uyar ve Barbaros Uzunöner'in rolleri paylaştığı iki kişilik oyunun konusunu; Baran ve Cansu arasındaki evlilik ile sonuçlanan ilişkileri oluşturuyor. Tam anlamıyla anasının gözü Baran Kaya ile saflığın ve güzelliğin temsilcisi Cansu Kırbaçlar'ın zamane ilişkilerine mizah yoluyla değinen iki perdelik şarkılı türkülü komedide olup birtenler izleyicileri hem eğlendiriyor hem şaşırtıyor.
Başarılı bir performans ortaya koyan Sevil Uyar ve Barbaros Uzunöner, izleyenler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve birim müdürleri katıldı.
(ÇK-ÖK-Y)

04.02.2013 10:50:30 TSI

Editör: Wan Haber