Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Burhan Şenatalar, son günler parti içerisinde istifa ile sonuçlanan fikir ayrılıkları konusuna değinerek, "Konularımızı bilim ışığında tartışmalı, bir tek arkadaşımızı bile ötekileştirmemeli ve dışlamamalıyız. Arkadaşlarımızı itham ve ihraç etmemeliyiz" dedi.
CHP Afyonkarahisar İl danışma Kurulu Toplantısı CHP Parti Meclis Üyesi Burhan Şenatalar, Afyonkarahisar Bölge Sorumlusu ve CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, İl Başkanı Yalçın Görgöz, yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katılımıyla Çakmak Marble Otel'de gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Parti Meclis Üyesi Burhan Şenatalar, Türkiye ile birlikte parti içerisinde son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
CHP'nin geçmişte aşırı, gereksiz ve kısır tartışmalarla zaman kaybettiğini dile getiren Burhan Şenatalar, parti içerisinde son günlerde yaşanan fikir ayrılıkları konusuna da değindi. Şenatalar, "Böyle zaman kayıplarına artık ne CHP'nin, ne de Türkiye'nin tahammülü yoktur. Konularımızı bilim ışığında tartışmalı, kendi bilgilerimizi arkadaşlarımızın bilgileri ile tamamlamalıyız. Bir tek arkadaşımızı bile ötekileştirmemeli ve dışlamamalıyız. Arkadaşlarımızı itham etmemeli, ihraç etmemeliyiz. Problemleri çözmek için kol kola girmeliyiz. 15 yıl önce kimin hangi kongrede ne hata yaptığını değil, tamamen geleceğe dönük olarak konuşmalıyız. Önümüzdeki ödevin büyük olduğu unutulmamalı" diye konuştu.
CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ise yaptığı konuşmada, Türkiye'nin terör, yoksulluk ve işsizlik gibi önemli sorunlarının çözümü noktasında CHP'nin gerektiğinde taşın altına sadece elini değil, vücudunu bile koymaya hazır olduğunu dile getirdi.
(GC-SK-Y)

28.01.2013 17:37:30 TSI

Editör: Wan Haber