YYÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, YYÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Salih Arı, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Nuri Bekiroğlu, YYÜ öğrenci konseyi üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Burada açılış konuşması yapan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, “Sözün üstadı buradayken bize çok söz düşmez. Ben tekrar şahsınızda hocama hem kitap fuarı için hem de üniversitemizde öğrencilerimizle buluşmalarından dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

6-244.jpg

Daha sonra konuşan YYÜ Rektörü Peyami Prof. Dr. Battal ise “Belediyemizin bu tür faaliyetlerde gerek akademik personelimiz ve arkadaşlarımızla ve gerekse de öğrencilerimizin destek vermesi suretiyle zaman zaman bu tarz ortak etkinlikler düzenliyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu düzenleyen konsey başkanımıza ve konsey üyelerimizin hepsine öğrencilerime teşekkür ediyorum. Senai Beye de ayrıca teşekkür etmek istiyorum zaman zaman Üniversitemize gelerek bazı programlarımıza katılıyor bundan dolayı da müteşekkiliz. Bu taraz sosyal faaliyetlerde gerçekten de uzaklardan gelip öğrencilerimizle hasbıhal etmesi bizin için ve ilimiz için önemlidir” diye konuştu.
Daha sonra sahne alan Senai Demirci bir söyleşi gerçekleştirdi.

Editör: Wan Haber