Evlilik hazırlığı yapan Selin Ciğerci ile futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra şok kararla ayrıldı. İkilinin ihanet nedeniyle ayrıldığı iddia ediliyor. Cinsiyet değiştirdikten sonra Selin Ciğerci ismini alan sosyal medya fenomeni eski adıyla Bebek Okan, evlilik hazırlığı yaptığı futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra'dan ayrıldı.

Şu sıralar Muğlaspor'da top koşturan Gökhan Çıra ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, "Aldatılınca Gökhan'dan ayrıldım. 2018'de erkek yüzü görmek istemiyorum" dedi Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci aradığı aşkı yeşil sahalarda bulmuştu.

GELİNLİĞİ ELİNDE KALDI Selin Ciğerci'nin şu sıralar Muğlaspor'da top koşturan Gökhan Çıra ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Kısa bir süre evleneceklerini duyuran çiftten kötü haber geldi.

"ALDATILDIM, AYRILDIK" Selin Ciğerci konuyla ilgili ilk kez Haberturk'e konuştu. Selin Ciğerci, "Evet Gökhan'la ayrıldık. Çünkü aldatıldım. Çok üzüldüm, hak etmedim... Galiba hepsi aynı, bir gün karşıma birisi çıkacak inanıyorum... 2018'de erkek yüzü görmek istemiyorum" dedi. (A24)

Editör: Wan Haber