Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor.
2004 yılından bu yana Yıldırım'a irili ufaklı onlarca projeyi hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, son olarak Selimzade Mahallesi'ne yapılan muhtarlık binası, park ve otoparkını hizmete açtı. Açılışa AK Parti İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Türkiye Muhtarlar Birliği Derneği Federasyonu Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Yıldırım Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Şener, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
Erguvan Halk Dansları Ekibinin gösterisi ile başlayan törende konuşan Mahalle Muhtarı İsmail Gülay, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teşekkür ederek, ilçeye kazandırdığı hizmetlerle Yıldırım'ın geliştiğine dikkat çekti.
Keskin, Selimzade Mahallesi'ne yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Yıldırım'a yüzlerce proje kazandırdık. Fiziki ve sosyal projelerimizle her geçen gün biraz daha geliştirdiğimiz ilçemizde hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Maksadımız vatandaşlarımızın refah seviyelerini daha da yükseltmek" diye konuştu.
Kurdele kesiminin ardından binayı gezen Başkan Keskin ve beraberindeki heyet, yeni yapılan park ve otoparkı da inceledi.
Muhtarlık binasında muhtarlık ofisi, tahsilat bürosu ve teras bulunuyor. Muhtarlık arkasında bulunan 142 metrekare alana da çocuk oyun gruplar ve bankların bulunduğu park inşa edildi. Parkın önünde 26 metrekare alan oto park olarak düzenlendi. Yıldırım Belediyesi, Selimzade Mahallesi'ne 3 yeni hizmet daha kazandırmış oldu.
(MŞ)

30.01.2013 16:43:26 TSI

Editör: Wan Haber