Kars'ın Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi.
Selim Öğretmenevi'nde öğle yemeğinde Şehit ve Gazi aileleriyle bir araya gelen kaymakam Dolu, bu vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını veren kahramanların her zaman anılması gerektiğini kaydetti.
Sizler Vatanı ve Bayrağı için canlarını gençliğinin baharında hiç çekinmeden feda eden kahramanlarımızın annesi, babası ve yakınlarısınız diyen Kaymakam Erdinç dolu; "Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehitlik mertebesine erişen ecdadımız, ülkenin birlik bütünlüğünü tehdit edenlerin karşısında yıkılmaz bir kale gibi durmuştur. Bu nedenle Vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını veren kahramanlarımızı her zaman anmak mecburiyetindeyiz. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm yakınlarına, sizlere sabır diliyorum" dedi.
Daha sonra şehit ve gazi aileleriyle yemek yiyen Kaymakam Edinç Dolu ve Eşi Şenay yerli Dolu, bu tür etkinliklerin zaman zaman yapılacağını ve şehit ve gazi aileleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
Selim Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe; Kaymakam Erdinç Dolu, eşi Şenay Yerli Dolu, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet yavuz, Cumhuriyet Savcıları Cemil Sandıkçı, Arif Uslu, İlçe Müftüsü Ahmet Dilek, Başkomiser Murat Özbek, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Demet Bilgin ve şehit ile gazi aileleri katıldı.
(IÇ-AT-Y)

07.02.2013 13:27:24 TSI

Editör: Wan Haber