Selendi Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası sona erdi. Selendi Spor Salonu'nda gerçekleşen ve büyük çekişmeye sahne olan final maçında, Müftülük takımını 3-0 yenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu.
Renkli görüntülere sahne olan ve büyük çekişme içersinde yaklaşık üç hafta süren turnuvaya Kaymakamlık, Belediye, Jandarma, İlçe Tarım, Sağlık, Adliye, Müftülük, TEDAŞ, Emniyet ve İlçe Mili Eğitim takımları katıldı. İki grup halinde oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk 2 sırayı paylaşan Mili Eğitim, Kaymakamlık, Müftülük ve Belediye takımları yarı finale çıktı. Yarı finalde Müftülük, Kaymaklık takımını 3-2; İlçe Milli Eğitim de Belediye'yi 3-0 yenerek finale çıktı. Finalde Müftülük takımını 3-0 yenmeyi başaran İlçe Milli Eğitim, turnuvanın şampiyonu oldu. Belediye ise, Kaymakamlık takımını 3-2 yenerek 3.'lüğü elde etti.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Yasin Ortakcı, Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Tahir Keskindemir ile Cumhuriyet Savcısı Muharem Uçar tarafından verildi. Katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Ortakçı, bundan sonra daha kapsamlı turnuvalar düzenleyeceklerini söyledi.
(AÇ-ERG-Y)

25.01.2013 13:55:30 TSI

Editör: Wan Haber