Selçuk Belediyesi, ilçe sınırlarında ikamet eden 65 yaş üstü ve engelli vergi mükelleflerinin ayağına mobil ödeme hizmeti götürüyor.
Mobil belediyecilik anlayışı ile engelli vatandaşlarının hayatını kolaylaştıran Selçuk Belediyesi, 65 yaş üzeri, engelli veya yatalak durumdaki vatandaşların talepleri üzerine evlerine giderek belediye ile ilgili tahsilat işlemlerini gerçekleştiriyor.
Vergi mükellefi engelli ve yaşlı vatandaşların tahsilat yerlerine ulaşmada sıkıntı çektiklerini dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, "Selçuk Kentsel Otomasyon sistemi ile bilgi işlem alt yapılarımızı yeniledik. Bu çalışmanın bir ayağı da engelli vatandaşlarımız için mobil tahsilat hizmeti oldu. Bu hizmet sayesinde engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza büyük kolaylık sunacağımızı düşünüyorum. Hastalık yaşlılık gibi çeşitli sebeplerle belediyeye gelemeyecek olan vatandaşlarımız 892 69 25 /128 numaralı telefondan gelir servisini arayarak randevu alacaklar. Personelimizde belirtilen saatte vatandaşımızı ziyaret ederek tahsilatı gerçekleştirecek. Bu durumun bazı kişiler tarafından su istimal edilmemesi için vatandaşlarımızdan tahsilat için gelen personel arkadaşlarımıza kimlik kartlarını sormaları rica ediyoruz ki herhangi bir istenmedik olayla karşılaşmayalım" dedi.
(NÖS-ERG-Y)

15.02.2013 12:35:12 TSI

Editör: Wan Haber