Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı ile taraftarın hedef tahtası haline gelen Selçuk İnan yeni hoca Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesiyle adeta canlandı.Eskişehirspor'a attığı muhteşem gol taraftarı çoşturdu.

 


Oynadığı müthiş futboluyla gönüllerde taht kuran yıldız futbolcu Selçuk İnan'dan müthiş grafik hareketliliği.Anderlecht maçında gördüğü kırmızı kart ile taraftarı çıldırtmıştı.


Tecrübeli futbolcu, her ne kadar 90 dakika boyunca sezonun genelinden daha etkili bir performans ortaya koymasa da, skora doğrudan etki etti.

1 FÜZE KALEYE SALLAMIŞTI

Özellikle ilk golde kullandığı frikik, jenerik olacak cinstendi. Ardından bir de penaltı golü kaydeden Selçuk İnan, bu sezon ilk kezskor üretmeyi başardı.Böylece son haftalarda sürekliıslıklandığı Türk Telekom Arena’da bu kez alkışlanan Selçuk İnan, derin bir nefes almış oldu.

SELÇUK KENDİNİ GÖSTERDİ

Performansının Sneijder transfer olduktan sonra düştüğü yönünde eleştirilen alan Selçuk İnan, Hollandalıfutbolcunun yokluğunda attığı frikik golüyle, adeta ‘Böyle iyiyim’ mesajıverir gibiydi.

YENİ MEVKİSİ

Sneijder döndüğünde ise 4-4-2 sistemi muhtemelen 4-2-3-1’e dönecek ve tecrübeli oyuncu forvet arkasında görev yaparken, Selçuk yine Melo’nun partneri olarak forma giyecek.

 

Editör: Wan Haber