Önceki sezonlarda attığı müthiş firikikleriyle tüm taraftarı kendisine aşık bırakan Selçuk İnan dün iddia edilen Prandelli'nin istifası açıklaması için sert çıkış yaptı.

 


Avrupa'da Xelçuk olarak ismi bırakılan Selçuk İnan'dan kendisi hakkında çıkan iddialara kan kustu.Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Selçuk İnan, takımdan görevine son verilen Cesare Prandelli hakkında söylediği iddia edilen söz için açıklama yaptı.

Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Gaziantepspor karşılaşması öncesinde havaalanında kendisine çiçek takdim eden minik bir taraftarın "Kaptan dualarımız sizinle… Hoca da gitti, artık çıkışa geçin" dediği ve tecrübeli futbolcunun ise "Şükür kardeşim kurtulduk! Daha iyi olacağız" yanıtını verdiği iddia edilmişti.
Konu hakkında Gaziantespor karşılaşmasının ardından ısa bir açıklama yapan başarılı futbolcu iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.Beyaz TV'ye konuşan milli futbolcu, kendisine iddiaların gerçek olup olmadığını soran muhabire "Sence ben öyle bir şey söyler miyim?" yanıtını vererek Cesare Prandelli hakkında bu tarz bir konuşma yapmadğını ifade etti.

 

İşte o iddia...

Cesare Prandelli'ye İtalya uçağında rezervasyon yaptırdıktan sonra Gaziantep seferine çıkan Galatasaray kafilesi, akşam saatlerinde ulaştığı şehirde coşkulu bir kalabalık tarafından meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşılandı. Gaziantep Galatasaray Futbol Okulu'nun minik sporcuları, havaalanı çıkışında sarı-kırmızılı oyunculara, teknik heyete ve yöneticilere çiçek hediye etti.

Kendisine çiçek takdim eden minik bir taraftarın Prandelli'nin ayrılığına ilişkin yaptığı yoruma Selçuk İnan'ın verdiği yanıt ise şaşkınlık yarattı. Minik Galatasaraylı, "Kaptan dualarımız sizinle… Hoca da gitti, artık çıkışa geçin" dedi. Tecrübeli futbolcu ise "Şükür kardeşim kurtulduk! Daha iyi olacağız" yanıtını vererek İtalyan teknik adamın ayrılığından memnuniyet duyduğunu açık açık dışarıya vurmaktan çekinmedi.

TAFO İDARESİNDE PANSUMAN GÜNÜ

Mabedi Arena'da Trabzonspor'a 3-0 mağlup olarak lig yarışında yara alan, 2-0'lık Anderlecht yenilgisi üzerine Avrupa serüvenine nokta koyan Galatasaray, konuk olacağı Gaziantep karşısında yaralarını sarmak istiyor. Prandelli'nin görevine son verilmesi sonrası kaleci antrenörü Taffarel yönetiminde Gaziantep sınavına çıkacak olan Aslan, 57'nci kez kozlarını paylaşacağı rakibini 33'üncü kez yenmeyi planlıyor.

Editör: Wan Haber