Kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurul toplantısını yapan, ilçedeki kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Selçuk İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret etti. Ziyaretin, bir suikaste kurban giden Diyarbakır'ın merhum Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümünde gerçekleşmesi, acı ve üzüntülerin de paylaşılmasına vesile oldu.
HEPAR Selçuk İlçe Başkanı Ali Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyareti Kaymakam Ayhan Boyacı'ya yaptı. Adıgüzel, Kaymakam Boyacı'ya yönetim kurulu üyelerini tanıttı, ilçenin genel sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya'yı ziyaret eden HEPAR yönetimi, bu ziyareti Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümü olan 24 Ocak'ta gerçekleştirdi. Ölümünün 12. yılında Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ı saygı ile andıklarını belirten HEPAR İlçe Başkanı Ali Adıgüzel, böyle bir acının bir daha yaşanmamasını diledi.
Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Çankaya, özellikle şehir Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümüne denk getirilen bu ziyaretin kendisini oldukça duygulandırdığını kaydetti. Çankaya, bu çerçevede HEPAR ilçe yönetimine seçilen genç yönetim kurulu üyelerini tebrik ettiğini, çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.
(NÖS-ERG-Y)

25.01.2013 14:32:43 TSI

Editör: Wan Haber