Bursaspor'un Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Bursaspor'un liderle arasında 6 puan fark olduğunu hatırlatarak, taraftarların karamsarlığa kapılmamaları gerektiğini söyledi.
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. Ligin ilk yarısında 9 beraberliklerinin bulunduğu ifade eden Eren, "Bu maçların 4'ünde sahadan galibiyet ile ayrılmış olsaydık lider durumdaydık. Şuanda liderle aramızda 6 puanlık fark var. Kapatılmayacak bir fark değil. Ligde oynadığımız son 8 maçta mağlubiyet yüzü görmedik. Bursaspor her zaman zirve takımıdır. Taraftarımız sakin olsun. Karamsarlığa gerek yok. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda bir veya iki oyuncu daha takviye yapılacak. Kupada da henüz her şey bitmiş değil. Bu takıma inancımız sonsuz" dedi.

"EDU KALİTESİNE GÜVENDİĞİMİZ BİR OYUNCU"
İngiliz ekibi Stoke City'den transfer edilen ve Kayserispor karşılaşmasında ilk kez yeşil-beyazlı formayı giyen Maurice Edu'nun performansını da değerlendiren Eren, "Edu, Premier Lig futbolcusu olduğunu belli etti. Kayserispor maçında olumlu sinyaller verdi. Kalitesine güvendiğimiz bir oyuncumuz. Bursaspor'a katkı sağlayacağını düşünüyorum. Pinto'dan ise beklenen goller gelmeye başladı. Şanssızlıklar yaşadığı dönemde çok fazla dedikodu yapıldı ancak eski performansına geri döndü. Pinto bizim her zaman yıldızımızdır" diye konuştu.
(MA-BÇ-S)

20.01.2013 13:00:01 TSI

Editör: Wan Haber