Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Gökhan Budak'ın ölümü sonrası rektörlük seçimi sürecinin başlamasıyla birlikte kamuoyunda ki meraklı bekleyiş üst seviyelere tırmandı.
Bayburt Üniversitesinde İlahiyat Fakültesi Dekanı olan Prof.Dr.Selçuk Coşkun, basın önünde ilk rektörlük adaylığını açıklayan isim oldu.
Bayburt Gazeteciler Cemiyetinde Basın mensupları karşısında adaylığını açıklayan Coşkun, " Kurumlarda devamlılık esastır. Bu bir sorumluluk ve bu sorumluluğa birilerinin elinin atması gerekir. Öğretim üyesi arkadaşlarımız üniversitemiz içerisinden, Bayburt'u tanıyan bir olsun istediler. Her dönemde sil baştan olmasın. Üniversitenin sürekliliği esastır gibi bir takım makul gerekçeler gösterdiler. Bizde bu gerekçeleri uygun gördük. Dolayısıyla bu süreçte Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü'ne aday oldum. Bu adaylığımızı da Gazeteciler Cemiyeti aracılığıyla kamuoyuna duyurmayı uygun gördük." dedi.
Rektör olarak seçildiğinde neler yapacağını ve kısaca hedeflerini kameralarımıza anlatan Coşkun, "Bu görevi birisi mutlaka üstlenecektir. Kırmadan gerilmeden centilmence geçecek bir süreç yaşamayı arzu ediyoruz" diye konuştu.
(YY-AA-Y)

13.02.2013 11:49:06 TSI

Editör: Wan Haber