Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Çanakkale Dardanelspor maçının final niteliğinde bir karşılaşma olduğunu dile getirerek final havasında olan bu maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Maç sonrası yeğeni Efe ve kızı Hiranur ile taraftarları selamlayan taraftarın İmparator lakabını taktığı Selahattin Dinçel, taraftarlara teşekkür ederek, Adnan Menderes'te kaybetmemenin güzel olduğunu söyledi. güçlü bir ekiple karşılaştıklarını hatırlatan Dinçel, maç sonu karşılaşmada istediği futbolu sahaya yansıtamadığı için galibiyete rağmen üzgün olan Sinan'ı da teselli etti.
Dardanel maçında bireysel başarıdan ziyade 3 puanı hedeflediklerini ve bu haftayı 3 puan ile kapattıkları için mutlu olduklarını kaydeden Dinçel, "Final havasında bir karşılaşma oynadık. İlk yarıda skoru elde ettik. İkinci yarıda da kontrollü oynayarak, 3 puanı aldık. Böyle bir karşılaşmayı kazanmak çok güzel. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Oyuncularımı da sahada ortaya koydukları mücadele dolayısıyla kutluyorum" dedi.
(SK-İK)

04.02.2013 12:17:53 TSI

Editör: Wan Haber