TÜBİTAK 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları'ndan madalyayla dönen Manisa Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi'nin dört öğrencisi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u ziyaret etti.
Manisa Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden Abdülkerim Uygur, Rüstem Alptuğ Özkan, Şerif Ekram Şeker, Halit Yağar ve Okul Müdürü Giray Kara'nın ilk ziyaretleri İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'a gerçekleşti. Altınsoy, makamında ağırladığı öğrencileri ve okul müdürü Kara'yı plaketle ödüllendirdi. Manisa ve Manisa'daki eğitim kurumları adına önemli bir başarı yakalandığını kaydeden Altınsoy, "Şehzade Mehmet yine bir klasiğini tekrarlamış oldu. Yeni bir rekoru daha egale etmesini bekliyorum. İnşallah Manisamızın ismini dünyanın her tarafına duyururlar. Bu arkadaşlarımız geleceğin öneli yöneticileri olacaklar" diye konuştu.

"GURURLUYUZ"
Manisa Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi'nin ödüllü öğrencileri ve Müdürü Kara, ardından Altınsoy'la birlikte Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Vali Daşöz, makamında ağırladığı öğrencileri altınla ödüllendirdi. Manisa adına gurur duyulacak bir gün olduğunu söyleyen Vali Daşöz, "Şehzade Mehmet Koleji her zaman Manisamız adına bir gurur olmaya devam ediyor. Bundan önceki büyük başarılarının üstüne 4 tane daha olimpiyat madalyası daha kazanarak Manisamızı ve hepimizi gururlandırdı. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yönetimini tebrik ediyorum. Hem davranışlarıyla, hem de başarılarıyla büyük işler yapıyorlar. Bundan sonraki çalışmalarında da aynı başarıyı yakalayacağına inanıyorum" dedi.
(AY-ERG-Y)

05.12.2012 15:55:26 TSI

Editör: Wan Haber