Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 05-06 Ocak 2013 tarihleri arasında Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşü için çalışmalar tüm hızla devam ederken, kurulan stantlarda da kayıtlar yapılıyor.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü'nün yanı sıra TKT üyeleri de kayıt yaparken, Atatürk Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından da Üniversite kampusu içinde kurulan stantlarda kayıt yapılıyor.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz, 05 Ocak'ta Erzurum'a üç bin kişinin geleceğini ve üç bin tanede Erzurumlunun Sarıkamış'a hareket gedeceğini belirterek, 06 Ocak 2013 tarihinde toplam onbin kişinin Sarıkamış'ta buluşarak şehitler için yürüyeceğini söyledi. Kaçmaz, Erzurum GHSİM olarak şu anda tüm hızla bu yürüyüş için çalıştıklarını belirterek, Atatürk Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ile STK üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kaçmaz, Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyelerinin 250 dolayında bir kayıt gerçekleştirdiğini belirterek, kayıtların devam edeceğini de sözlerine ekledi.
(ERZ-AT-Y)

13.12.2012 16:03:43 TSI

Editör: Wan Haber