Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehitler İlköğretim Okulu müdür yardımcısı ve okul aile birliğini makamında ağırladı. Okulun fiziki ihtiyaçlarını karşılayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eden Müdür Yardımcısı Zekai Şahin, belediyenin eğitime verdiği desteğin takdire şayan olduğunu belirtti.
Şehitler İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Zekai Şahin, okul aile birliği başkanı Cemile Kesen, yönetim kurulu üyeleri Hasibe Serbest ve Cemile Akçin ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'nu ziyaret etti. Manisa Belediyesi'nin Şehitler İlköğretim Okulu da dahil tüm okullara ihtiyaç noktasında destek vermelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Şahin, eğitime verdikleri önem nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibini kutladı. Eğitime destek çalışmaları kapsamında Şehitler İlköğretim Okulu'nun da çevre düzenlemesi, bahçe kapısı ve çocuk oyun parkı ihtiyaçlarının giderildiğini belirten Şahin, bu hizmetlerin öğrencileri, öğretmenleri ve velileri mutlu ettiğini söyledi.
Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu da, nezaket ziyaretlerinden dolayı okul yönetimine teşekkür ederek, Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığındaki Manisa Belediyesi'nin eğitime verdiği desteğin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.
(YB-ERG-Y)

11.01.2013 18:26:38 TSI

Editör: Wan Haber