Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Küllü köyünde ikamet eden 42 yaşındaki bedensel engelli Firdevs Yıldız'ı evinde ziyaret ederek akülü araç hediye etti. Maddi imkansızlıklardan dolayı akülü araç alamayan Yıldız, Başkan Fadıloğlu'nun hediyesi karşısında duygulu anlar yaşadı.
Şehitkamil İlçesine bağlı Küllü Köyü'nde yaşayan 42 yaşındaki 6 çocuk annesi Firdevs Yıldız,7 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yatağa mahkum kaldı. Vücudunun sağ tarafının tutmamasından dolayı yürüyemeyen Yıldız'ın imdadına Başkan Fadıloğlu yetişti. Firdevs Yıldız'ı evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Yıldız'ın rahatça hareket edebilmesi ve sokağa çıkabilmesi için akülü araç hediye etti. Bugüne kadar maddi imkansızlıklardan dolayı akülü araç alamadıklarını söyleyen Firdevs Yıldız, Başkan Fadıloğlu'na çok teşekkür etti. Akülü araç sayesinde artık daha rahat hareket edebileceğini belirten Yıldız, çok mutlu olduğunu dile getirdi. Diğer vatandaşların olduğu gibi engelli vatandaşlarında sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, "7 yıl önce kardeşimiz geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürüyemeyecek duruma gelmiş. Yaşamını daha kolay devam ettirebilmesi için bizlerde gelen talebe göre kendilerine akülü araç hediye ettik. Bu kaynak milletin kaynağı. Burada sadece aracılık görevi yapıyoruz. Bizler vatandaşlarımızın hizmetkarı olarak bu göreve geldik. Görevimiz süresi içinde standart belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla da sürekli iç içe olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gerekirse kapı kapı dolaşacağız. Amacımız vatandaşlarımızın olduğu gibi engelli kardeşlerimizin de hayat standartlarını daha yukarıya çekebilmektir. Firdevs ablamıza geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin" dedi.
Başkan Fadıloğlu'nun hediye ettiği akülü araçla artık daha rahat hareket edebileceğini dile getiren Firdevs Yıldız, "Geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle felç kaldım. Vücudumun sağ tarafı tutmuyor. Bugüne kadar ailemin yardımıyla güçlükle ihtiyaçlarımı karşılıyordum. Herkese eziyet veriyordum. Sağ olsun belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, yep yeni akülü araç hediye ederek beni bu yükten kurtardı. Artık bundan sonra daha rahat hareket edebileceğim. Sokaklarda dolaşıp, parklarda gezebileceğim. Çok güzel bir duygu. Belediye başkanımız beni çok mutlu etti" diye konuştu.
Başkan Fadıloğlu'nun kendileriyle yakından ilgilendiğini bildiren Küllü Köyü Muhtarı Fevzi Bozkaya ise, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'ndan Allah razı olsun. Köyümüzü ziyaret ederek bizlerin sorunlarıyla yakından ilgilendi. Ayrıca belediye başkanımız geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürüyemeyen Firdevs Yıldız ablamıza da akülü araç hediye etti. Hem ziyareti hem de ilgi ve alakasından dolayı başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun" şeklinde konuştu.
(MDC-MO-Y)

12.02.2013 13:49:54 TSI

Editör: Wan Haber