Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Erkekler Gaziantep İl Birinciliği Ligi'nde Nizip Gençlik ve Spor Kulübü'ne konuk olan Şehitkamil'in dev adamları, salondan 72-26'lık farklı skorla galip ayrıldı.
Potada seri galibiyetlere imza atan yeşil-siyahlı kulüp, Nizip Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanından da farklı bir galibiyetle döndü. Maçın ilk çeyreğinden itibaren rakibi üstündeki üstünlüğünü elden bırakmayan yeşil-siyahlı ekip, yeni transferi Ahmet Onat Tetik'in elinden bulduğu sayılarla ilk devreyi 3316 önde kapattı. Üçüncü devre ve final periyotunda hızlı hücumlarla sayı üretmekte zorlanmayan konuk ekip, sahadan 72-26'lık farklı skorla mutlu ayrılan taraf oldu.
2012-2013 sezonunda basketbol branşında alt yapılardaki tüm kategorilerde takımlarının yer aldığını belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, "Kulübümüz bu yıl basketbol branşında farklı bir bakış açısı ile alt yapılara yatırım yaptı. Minik kızlardan, büyük erkeklere kadar neredeyse tüm kategorilerde faaliyet gösteriyoruz. Geçen yıl elde ettiğimiz başarıları tekrarlamak ve yenilerini üretebilmek adına teknik heyetimiz ve sporcularımız var güçleri ile çalışmaya devam ediyorlar. Ümit ediyorum ki bu sezonda elde edeceğimiz başarılarla şehrimizin ismini bölge ve Türkiye genelinde duyurmaya devam ederiz" dedi.
2012-2013 basketbol sezonunda küçük kız, küçük erkek, yıldız ve genç erkekler liglerinde basketbol takımlarının elde ettiği sonuçların mutluluk verici olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Yeni sezon öncesinde kulübümüzde görev yapan idareci arkadaşlarımız ve teknik heyetimizle yaptığımız değerlendirmeler sonucunda salon sporlarının parlayan yıldızı basketbol branşında tamamen alt yapıya yönelmeye karar verdik. Şimdi elde edilen sonuçlar ve daha önemli takımlarımızda faaliyet gösteren 130'un üzerindeki lisanslı sporcunun branşlarındaki ilerleyişi ve sahaya yansıttıkları görüntü bizleri fazlası ile mutlu ediyor" diye konuştu.
Başkan Fadıloğlu, sezon içerisinde elde edilen tüm galibiyetlerden dolayı teknik ekibi ve sporcuları kutladı.
(HD-CC-Y)

05.12.2012 13:54:38 TSI

Editör: Wan Haber