Türkiye Futbol Federasyonu BAL 4.Grup'ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 12. haftasında Şahinbey Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.
16 Aralık 2012 Pazar günü saat 13.30'da Gazikent Stadı'nda Şahinbey Belediyespor'un ev sahipliğinde oynanacak maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan yeşil-siyahlı ekip karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Şehitkamil Belediyesi Gazikent Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını çift kalede yaptığı taktik antrenmanla sürdüren yeşilsiyahlı ekipte hedef mutlak üç puan. Takımının maç hazırlıklarını en iyi şekilde tamamladığını söyleyen Şehitkamil Belediyespor'un deneyimli teknik adamı Memik Vurucu, "Hafta başından bu yana çalışmalarımızı büyük bir dinamizm ile sürdürüyoruz. Rakibimizin ligdeki ilk yılı olmasına rağmen iyi bir ekip kurdular ve iyi sonuçlar alıyorlar. Ben her şeyden önce müsabakasının şehrin iki köklü kuruma yakışır bir biçimde geçmesini temenni ediyorum. Umut ediyorum ki futbol kalitesi yüksek seyir zevki bol bir maç izleriz" dedi.
"ÇOK HEYECANLI BİR KARŞILAŞMA OLACAK"
Puan kaybına tahammüllerinin olmadığını ve sahaya her maçta olduğu gibi mutlak 3 puan için çıkacaklarını dile getiren Yeşil siyahlı ekibin orta sahadaki usta kramponlarından İsa Kılıçoğlu ise, "Her maçın ayrı bir önemi var. Ancak bu sezon BAL'da şehrimizin iki temsilcisi olması ve bu ekiplerin ilk kez karşı karşıya gelecek olması maça ayrı bir heyecan ayrı bir değer ve önem katıyor. Umut ediyorum ki sahadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz" diye konuştu.
Şehitkamil çatısı altıda olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını, maddi manevi her anamla büyük destek ve ilgi gördüklerini vurgulayan Kılıçoğlu, güzel bir ortamın oluşmasına öncülük eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.
"GAZİANTEP'Lİ FUTBOL SEVERLERİ MAÇA BEKLİYORUZ "
Tüm Gaziantep halkını Şehitkamil Belediyespor ile Şahinbey Belediyespor maçını izlemeye davet eden Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, "Şahinbey Belediyespor ile yapacağımız maç iki köklü kulüp arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesi açısından büyük önem arz ediyor. Müsabakanın fair play ruhuna yakışan bir şekilde geçeceğine eminim. Şehrimizin iki güzide kulübünde en büyük hedefi Gaziantep'te sporu futbolu daha ileriye taşımaktır. Sonuçlar elbette ki önemli. Her maçın bir kazananı ve kaybedeni olur. Ama sonuçta Gaziantepli gençlerin Gaziantep futbolunun kazanması en büyük önceliğimizdir" şeklinde konuştu.
(MAD-MAD-)

13.12.2012 17:21:41 TSI

Editör: Wan Haber