Şehitkamil Belediyesi tarafından, Onat Kutlar Mahallesi'nde yapımı devam eden cami inşaatında incelemede bulunan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aynı bölgeye sosyal tesis de yapacaklarının müjdesini verdi.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmalara her gün bir yenisini ekleyen Şehitkamil Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçenin vizyonunu değiştirmeye devam ediyor. Halkın ihtiyacına uygun nitelikli projeler üreterek takdir toplayan Şehitkamil Belediyesi, ilçenin her karışına aynı hizmetleri sunuyor. Onat Kutlar Mahallesi'nde bulunan vatandaşlardan gelen talep üzerine bölgeye cami yaptıran Başkan Fadıloğlu, çalışmaları yerinde inceledi. Dış kaplaması tamamlanan caminin çevre düzenlemesi ve diğer eksiklerinin giderilmesiyle ilgili yetkililerle görüş alışverişinde bulunan Fadıloğlu, caminin kısa süre içinde hizmete açılacağını söyledi. Aynı bölgede sosyal tesis ihtiyacının da giderilmesi için çalışma başlattıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, tesisin de en yakın zamanda yapılacağını dile getirdi. İnceleme sonrası kendisine ilgi gösteren çocuklarla da sohbet eden Başkan Fadıloğlu, miniklere çikolata dağıtarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vatandaşlardan gelen talep üzerine Onat Kutlar Mahallesi'ne cami yaptırdıklarını vurgulayan Rıdvan Fadıloğlu, "Onat Kutlar Mahallesi bilindiği gibi yoğun bir bölge. Özellikle adliyeden Beylerbeyi'ne giden hat üzerinde kentsel dönüşüm alanımız var. Bu bölgede cami ihtiyacı vardı. Mahalleden gelen talep doğrultusunda burada yapılan planlama çalışmasıyla cami yerini çıkarttık. Vatandaşlarımızın, hayır sahiplerinin ve bizim de planlamamızla birlikte destek vererek, Allah'a şükür cami bu noktaya geldi. İnşallah en kısa sürede burayı açacağız. Milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
"Her zaman vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" diyen Başkan Fadıloğlu, "Onat Kutlar Mahallesi'nde şimdi de sosyal tesis için bir yer bakıyoruz. Bu bölgedeki nüfus yoğunluğuna göre bir sosyal tesis ihtiyacımız var. Sosyal tesisimizi de en kısa sürede yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.
(MDC-SO-Y)

20.02.2013 13:19:43 TSI

Editör: Wan Haber