Şehitkamil Belediyesi, Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 80. yıldönümü münasebetiyle 'Hüsn-ü Seda' Türk Sanat Müziği Konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Atatürk'ün sevdiği müziğin icra edildiği konser herkesin beğenisini topladı. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) düzenlenen programa, Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Ali Ergün, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Kilis İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Yemlihan Aksoy ile meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 80. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 'Hüsn-ü Seda' konseri düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, Atatürk'ü sevdiği müziklerle andı. Türk Sanat Müziği'nin icra edildiği programda sanatseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Atatürk'ün en sevdiği ezgilerin seslendirildiği konserde zaman zaman vatandaşlarda alkışlarıyla ritim tuttu. Keyifli anların yaşandığı konserde semazenlerin gösterisi renkli görüntüler oluşturdu. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda okunan ilahiler gönüllerin pasını sildi.
Konserin sonunda sanatçılara çiçek takdiminde bulunan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, "Hepimizin ihtiyacı olan sosyal ve kültürel faaliyetleri sürekli düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na öncelikle teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızın sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği destek gerçekten takdire şayandır. Toplumumuzu bütünleştiren ve bilinçlendiren bu sosyal aktiviteler sürekli yapılınca daha da anlam kazanıyor. Özellikle Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 80. yıldönümü münasebetiyle Hüsn-ü Seda konserinin sanatseverlere sunulması gurur verici bir olay" dedi.
Konseri keyifle izlediklerini söyleyen vatandaşlar, Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 80. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Hüsn-ü Seda konseri ile keyifli anlar yaşadıklarını bildirdi.
(HD-HO-Y)

28.01.2013 14:55:42 TSI

Editör: Wan Haber