Şehitkamil Belediyesi tarafından 'Mevlana Haftası' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen sema gösterisi izleyenleri büyüledi.
Sosyal belediyecilik alanında her geçen gün ilklere imza atan Şehitkamil Belediyesi, önemli ve anlamlı günlerde gerçekleştirdiği etkinlikler ile takdir topluyor. Her anma programında vatandaşlara ayrı bir keyif yaşatan Şehitkamil Belediyesi, son olarak 'Mevlana Haftası' kapsamında Konya Mevlevi Topluluğu'nu Gaziantepliler ile buluşturdu. Mevlana'yı anma programına 7'den 77'ye her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na böyle güzel bir etkinliği tertip ettiği için teşekkür eden vatandaşlar, sema gösterisini keyifle izlediklerini ifade ettiler.
Programı baştan sona kadar eşiyle birlikte ilgiyle izleyen Başkan Fadıloğlu, gösteri sonunda semazenlere çiçek takdim ederek, teşekkürlerini dile getirdi. Bu tür programları geleneksel hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Fadıloğlu, "Önemli günlerde bu tür organizasyonlar düzenleyerek vatandaşlarımızı sanatla buluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu geceki Mevlana'yı anma programı da bunlardan sadece bir tanesi. Bizlere doyumsuz ve unutulmaz bir gece yaşatan Konya Mevlevi Topluluğu'na teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu tür organizasyonlarda bir araya geliriz" diye konuştu.
(HD-CC-Y)

05.12.2012 12:53:19 TSI

Editör: Wan Haber