Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sorunlarıyla yakından ilgilendiği ve tek tek evlerinde ziyaret ettiği bedensel engelli vatandaşlara akülü araç hediye etti.
Alt yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da geniş çapta hizmet veren Şehitkamil Belediyesi, tüm vatandaşların olduğu gibi engellilerin de yaralarını sarmaya devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla ilkleri yaşatan ve şehrin gelişimi noktasında proje üreten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yardıma ve ilgiye muhtaç vatandaşları da unutmuyor. Tüm vatandaşların olduğu gibi özellikle engelli vatandaşların sorunlarıyla da yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sürekli ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Tek tek evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlara, ihtiyacı ölçüsünde yardımda bulunan Fadıloğlu, insanlara kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak için çalmadık kapı bırakmıyor.

ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ
Engelli vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda sürekli çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Fadıloğlu, son olarak Özgürlük ve Kayaönü mahallelerinde oturan doğuştan bedensel engelli 18 yaşındaki Cafer Çakır ile 32 yaşındaki Levent Gökdere'ye akülü araç hediye etti. Daha önceleri eski tekerlekli sandalyeleriyle yaşam mücadelesi veren Çakır ile Gökdere, Başkan Fadıloğlu'nun akülü araç hediye etmesiyle rahat bir nefes aldı. Yeni araçlarıyla daha iyi hareket edecek olan ve istedikleri yere kolaylıkla gidebilecek olan Çakır ve Gökdere, sıfır akülü araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Cafer Çakır, "Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve tekerlekli sandalye getirmeye vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Daha önce kullandığım tekerlekli sandalyede özellikle yokuş çıkarken çok zorlanıyordum. Birinin yardımı olmadan yokuş çıkamıyordum. Şimdi o eziyetten kurtuldum. Başkanımız sağolsun akülü araç hediye ederek bizleri çok mutlu etti. Şimdi akülü araç ile daha rahat hareket etme imkanım olacak. Daha önceden ailemden birisi tekerlekli sandalyemi ittiriyordu. Ancak bu akülü araç sayesinde buna fazla gerek kalmayacak" dedi.
Çakır'ın annesi Nadire Çakır ise, "Bizlere yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu oğlumuza akülü araç hediye ederek onu hayata kattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Oğlumuz da hediye edilen bu akülü araçla rahatça gezip tozabilecek" diye konuştu.
"Belediye Başkanımızın evimize gelmesinden dolayı çok mutlu olduk" diyen baba Cuma İrfan Çakır da, "Evimize gelerek bizlerle sohbet eden başkanımız oğlumuza da akülü araç hediye etti. Allah kendisinden razı olsun. Teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BAŞKANIMIZ BİZLERE DEVLETİN ŞEFKATİNİ HİSSETTİRDİ"
Evli, 2 çocuk babası olan ve doğuştan bedensel engeli bulunan 32 yaşındaki Levent Gökdere, Başkan Fadıloğlu'nun kendilerine devletin şefkat ve sıcaklığını en iyi şekilde hissettirdiğini dile getirerek, "Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Ne varsa devletimizde var. Normalde eski tekerlekli sandalyeyle bir yere gidemiyordum. Şimdi ise akülü araçla istediğim yere rahatça gidip gezebileceğim. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'ndan Allah razı olsun. Kendisine verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(MAD-MAD-SO-Y)

11.12.2012 16:31:08 TSI

Editör: Wan Haber