Van'ın Çaldıran İlçesindeki Şehitler ve Gaziler Derneği yöneticileri ve üyeleri, İlçe Kaymakamı İbrahim Dündar'ı makamında ziyaret ettiler.
Dernek Başkanı Abdurrahman Çınarağaç, Kaymakam Dündar'ın ilçede yaptıkları hizmetlerden dolayı yılın idarecisi seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çınarağaç "Kendisi, ilçemizi ve bizleri onura etmiştir, beğeni kazanmıştır. Biz de bu mutluluğunu paylaşmak üzere şehit yakonları ve gazilerimizle kendisini ziyaret ederek bu mutluluğa ortak olmak istedik. Kaymakamımızın yaptığı üstün hizmetleri beğeniyle takip ediyoruz. İlçemizde yapılan onlarca hizmetten dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
İlçe Kaymakamı İbrahim Dündar ise konuşmasında "Kaymakamlar bulundukları yerlerde hizmet yapmak, insanlarımızın daha güzel koşullarda yaşamalarını sağlamak için çalışırlar. Ben de bunu yaptım. Milletimiz her hizmetin en iyisine layıktır. Bize sunulan olanakları değerlendirerek halkımıza layık oldukları hizmetleri kendilerine sunduk, aldığım bu ödülü tüm Çaldıranlılar adına aldım, çok mutluyum. Bana bu ödülü layık gören valim sayın Münir Karaloğlu ve diğer yetkililere yürekten teşekkürlerimi sunarım" dedi.
(MEA-MET-Y)

21.01.2013 15:03:29 TSI

Editör: Wan Haber