Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve ve beraberindeki partililer, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kahve, şehit aileleri ve yakınlarına şehir içinde ücretsiz seyahat etme imkânı tanıyacak olan kartların Şubat ayı içerisinde hak sahiplerine verileceğini kaydetti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Halkla İlişkiler Başkanlığı'nın düzenlediği sivil toplum örgütü ziyaretleri kapsamında İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve, İl Başkan Yardımcısı Başkanı Hilmi Zorlutuna, İl Başkan Yardımcısı Aziz Akpınar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Darcanlı ve İdris Dinç, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bir ziyaret düzenledi. Karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Nermin Vardar, Başkan Yardımcısı Faruk Çiftçi ve dernek üyeleri de yer aldı.
Ziyaret sırasında dernek üyelerinin sorunlarını dinleyen partililer, şehit aileleri ve yakınlarına söz verilen ücretsiz kart olayının çözüme kavuşmadığını öğrendi. Bunun üzerine İl Başkanı Müjdat Kahve, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Başkanı Serkan Oltandiken'i arayarak konuyu kendisine iletti. Oltandiken'den bilgi alan Kahve, kartların Şubat ayı içinde hak sahiplerine dağıtılacağını kaydetti.
Bir şehit ailesinin şehit aileleri ile ilgili ikinci iş hakkı konusunu gündeme getirmesi üzerine Kahve bu kez de Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Bakan Yardımcısı Aşkın Asan ile bir görüşme yaptı. Görüşme sonucu Kahve, işe alma müracaat dilekçelerinin kabulüne başlandığı haberini şehit yakınlarına iletti.
(ORA)

06.02.2013 11:10:14 TSI

Editör: Wan Haber