Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun seçmelerinin seçici kurul başkanlığını ünlü tiyatro sanatçısı Haldun Dormen yaptı.
Çetin Emeç Salonu'nda düzenlenen tiyatro seçmelerine Gaziantepli gençler yoğun ilgi gösterdi. Sabah saat 10.00'da başlayan seçmelere gelen gençler, isimleri okunduktan sonra seçmelerin kurul başkanlığını yapan Haldun Dormen'e yeteneklerini sergiledi. Ünlü tiyatro sanatçısı Haldun Dormen, "Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde de yaptığımız seçmelere 1 Aralık'ta da devam ediyoruz. Yaptığımız seçmelere sok sayıda genç katılıyor. Ama burada 40 yetenekli gencimizi seçeceğiz. Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Gaziantep'te şehir tiyatrosunun bulunmasında mutlu ve sevindirdiğini kaydeden Haldun Dormen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini dile getirdi.
Seçmelere katılan gençler ise, böyle bir şansı yakaladıklarından dolayı mutlu olduklarının altını çizerek, "Gaziantep'te bu tür seçmelerin yapılması bizleri mutlu ediyor. Seçmelerden önce hiçbir heyecanım yoktu fakat. Seçmelere girdiğim zaman ve ünlü tiyatro sanatçısı Haldun Dormen'in karşısına çıktığımda çok heyecanlandım. Heyecanımı biraz bastırıp, yeteneğimi sergiledim. Çok umutluyum, inşallah seçilecek 40 kişinin arasında bende bulunuyorum" diye konuştu.
(MDC-MEF-Y)

01.12.2012 11:26:27 TSI

Editör: Wan Haber