Çanakkale’de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Kuzey Ege’de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada-Kabatepe hattındaki tüm seferler ile Bozcaada Geyikli hattındaki bazı seferler hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Boğaz hattında Çanakkale Eceabat ile Çanakkale-Kilitbahir seferleri ise normal olarak devam ediyor. 

İDO SEFERLERİ İPTAL 
 İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Marmara denizindeki şiddetli rüzgar nedeniyle bugün ve yarın yapılacak olan bazı seferini iptal etti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Marmara denizindeki şiddetli rüzgar nedeniyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. İDO tarafından resmi sitelerinde yapılan açıklamada iptal edilen seferler şu şekilde:

“11.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü, 11.30 Yalova / Kartal Deniz Otobüsü, 11.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 12.00 Bostancı - Yenikapı - Bandırma Deniz Otobüsü, 12.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü, 15.00 Bostancı - Yenikapı - Bandırma Deniz Otobüsü, 15.30 Bandırma - Yenikapı Hızlı Feribot, 17.30 Yenikapı - Bursa Hızlı Feribot, 18.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü, 20.30 Bursa - Yenikapı Hızlı Feribot.”

Yarın ise şu seferler yapılmayacak:
“07.30 Yenikapı - Bursa Hızlı Feribot, 17.30 Yenikapı - Bursa Hızlı Feribot, 18.00 Bursa - Yenikapi Hızlı Feribot.” 

Editör: Wan Haber