8 kasım 2014 cumartesi tarihli sayısal loto çekilişi sonuçları milli piyango idaresince belirlendi. 16.08.2013 tarihli 875. hafta çekilişi sonuçları belli oldu. Sayısal loto çekilişi 8 kasım 2014 cumartesi günkü sonuçlara ilişki kazandıran numaralara online wanhaber.com.com sitemizden bulabilirsiniz.


Milli piyango sayısal loto Haberlerini en doğru ve hızlı bir şekilde okuyuculara aktarmayı benimseyen wanhaber.com.com çalışanları olarak  sayısal loto sonuçlarını her hafta güncel takip etmekte ve sayısal loto sonuçlarını merakla bekleyen sayısal loto sonuçlarını merakla bekleyenlere her hafta ulaştırmaktayız.


Sayısal loto çekilişi sonuçları her hafta cumartesi günleri akşamları saat 21:00 dan sonra açıklanmaktadır. Süper loto çekilişi her hafta cumartesileri ekranlarında canlı olarak belirlenip noter huzurunda tasdik edildikten sonra milli piyango idaresi resmi web adresi olan millipiyango.gov.tr adresi ile birlikte aynı anda wanhaber.com.com güncel haber sitemizden de yayınlanmaktadır. 


Sayısal loto çekilişi oyunu milli piyango idaresi genel müdürlüğüne ait talih oynudur. Sonuçlara ilişkin açıklanan numaralar, oyunun özellikleri, büyük ikramiyenin hangi il ve ilçelere gittiğini ve sayısal loto sonuçlarının açıklanmasının ardından oluşan sayısal verileri bütün ayrıntıaları ile birlikte online web sayfamızda mevcuttur.


8 kasım 2014 cumartesi sayısal loto sonuçlarına göre veriler

sayisal-loto.png
 

sayisal.jpg

 


Sayısal loto çekilişi oyunu özellikleri


Sayısal loto 1-49 kümelerinde bulunan sayıların içinden belirlenecek olan 6  5   4  3 sayının doğru tahmin edilmesi ile oynanan bir milli piyango idaresi genel müdürlüğüne ait talih oyunudur. Sayısal loto oyunu her hafta cumartesi günleri oynanmakta ve Pazar sabahından itibaren bir sonraki cumartesi akşamı saat 21:00 a kadar oynanabilmekte ve idare tarafından belirlenen gün ve saatte  yapılmaktadır.


Kazanılan ikramiyeleri vermekle yükümlü olan, tüm şans oyunlarında olduğu gibi sayısal loto oyununda da yetkili bayiler ve  idare yapmaktadır. Sistem tarafından kabul görmeyen yırtık , seri numarası okunmayan yada barkot ile güvenlik numarasında sıkıntı olan biletler kabul görülmeyecek ve işleme tabi tutulmayacaktır.


İkramiyeyi tutturan bilet sahipleri biletini 1 yıl içinde işleme sokmak mecburiyetindedir. Aksi halde 1 yıl sonunda zaman aşımı ile bilet geçersiz sayılacaktır. 6 bilenin doğru bilmediği sayısal loto çekilişi oyununda büyük ikramiye bir sonraki  haftaya devrederek transferi söz konusudur. Dört hafta 6 numarayı tahmin eden olmaz ise geçmiş haftalarda devirli ikramiyelerde dahi beş bilen kişiler arasında paylaştırılır. 


3,4 sayı doğru tahmin eden ikramiyesini bayiden , 5 rakamı tutturan kişi ikramiyesini bayi ve şubeden , 6 bilen bir kişi ise büyük ikramiyesini genel müdürlükçe almaktadır.

 

SAYISAL LOTO GEÇEN HAFTA SONUÇLARI

 

df.png

 

Editör: Wan Haber