Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen futsal müsabakaları sonucunda, Sayburç İlköğretim Okulu il birincisi oldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Akabe Toki Lisesi spor salonunda yapılan müsabakalar sonucunda il birincisi olan Sayburç İlköğretim Okulu kız futsal takımı öğrencilerini makamında kabul ederek, madalya ve kupalarını törenle verdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen madalya ve kupa törenine, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'nin yanı sıra; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Sayburç Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Kılıç, okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Recep Erol, Okul Aile Birliği Başkanı Fuat Sağıroğlu ile kız takımı oyuncuları katıldı.
Madalya ve kupa töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü İlci, sporcuları tebrik ederek şunları söyledi:
"Spor hem sağlıktır, hem başarıdır, disiplindir, bir yaşam biçimidir. Sizler, sporda ve eğitim hayatınızdaki başarınızı eş zamanlı götürdüğünüz takdirde başarılarınız katlanarak artacaktır ve bu konuda sizlere güveniyoruz. Emeği geçen öğretmenlerinizi ve her aşamada sizlere destek olan ailelerinizi ve okul idarecilerinizi de tebrik ediyorum. Sizlerin başarıları bizleri mutlu ediyor, başarılarınızı bölge müsabakalarında göstermenizi diliyorum."
Konuşmaların ardından, il birincisi olan Sayburç İlköğretim Okulu öğrencilerine kupalarını ve madalyalarını İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci verdi. Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tören sona erdi.
(SO-Y)

28.01.2013 17:13:11 TSI

Editör: Wan Haber