Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim öncesi sinerji toplantısı düzenledi.
Elmas Hotel' de düzenlenen toplantıda seçim öncesinde çalışma ve projeler ile ilgili bilgi veren Hacıeyüpoğlu; "14 Aralık Cuma günü 10.00-16.00 arasında yapılacak olan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine ilişkin İcra Komitesi Aday üyeleri listesi ve seçmen listesi bugün itibari ile odamızda yayınlanmıştır. Şehrimizin önde gelen kadın girişimcilerden oluşan 69 kişilik seçmen listesi ile yeni dönemde faaliyet gösterecek olan yeni yönetimi seçecek olmanın heyecanı içindeyiz. Bugüne kadar şehrimizdeki kadınlara girişimcilik ruhunu aşılamak ve fikirlerini gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalıştık. Sadece ilimizde değil ülkemizde ses getiren ve örnek olan projelere imza attık. Başarılı çalışmalarımızı siz değerli basın mensupları sayesinde tüm Türkiye ile paylaştık. Yeni dönemde de şehrimizdeki girişimcilik ruhuna ve fikrine sahip ancak maddi manevi destek alamamış kadınlarımıza elimizi uzatmak ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek en büyük hedefimizdir. Bugüne dek bizimle birlikte olan desteklerini esirgemeyen birbirinden değerli iş kadını, akademisyen, öğrenci kısacası başarılı kadın tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Başarıya giden yolda, başta resmi makamlar, yerel yönetimler, odamız, üniversitemiz ve STK' lar da destekleriyle başarımızın en büyük destekçisi oldular. Çalışmalarımız boyunca desteğini esirgemeyen basınımızın güzide temsilcilerine de teşekkürü bir borç bilirim" dedi.
SATSO Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri 14 Aralık Cuma günü saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında SATSO' da yapılacak.
(RKO-RKO)

13.12.2012 17:26:16 TSI

Editör: Wan Haber