Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) yönetimi, Vergi Dairesi Müdürü Musa Dadaş'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette SASİAD Başkanı Nurullah Yörükoğlu, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, "Vergi Dairesi Müdürü Musa Dadaş'a yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Yörükoğlu, "Umarım Salihli Vergi Dairesi'ne yeni bir ses ve heyecan getirerek başarılı çalışmalara imza atar. Bizler sanayici ve İşadamları olarak, verdiğimiz vergiler ve açtığımız yeni istihdam sahalarıyla ülkemize katkıda bulunmaya, bunun sonucu olarak dünyada sesi daha gür çıkan bir Türkiye hayaliyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" diye konuştu.
Salihli Vergi Dairesi Müdürü Musa Dadaş ise, "Salihli'de sivil toplum örgütlerinin bu şekilde çok iyi örgütlenmiş olması beni memnun etti. SASİAD yöneticilerine ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Dadaş ayrıca, "Devletimizin kamu hizmetlerini yerine getirilmesi için, vergilerin zamanında tahsil edilmesi gerekir. Ben Salihli Vergi Dairesi Müdürü olarak mükellefleri temsil eden sivil toplum kuruluşları ile mükelleflerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına diyalog içinde olmayı ve dönem dönem bir araya gelmeyi temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
(ES-ERG-Y)

03.01.2013 13:35:02 TSI

Editör: Wan Haber