Manisa Süper Amatör Küme A Grubu takımlarından Saruhanlı Belediyespor, Lig'in 7. haftasında 19 puanla birinci sıradaki yerini koruyor. Bu yıl oynadığı iyi futboluyla göz dolduran Saruhanlı Belediyespor, sezon başından bu yana oynağı 7 maçın 6'sında sahadan galip ayrıldı. Lider ekip hiç yenilgi almazken, bir maçta berabere kaldı.
Takım Antrenörü Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) kapısını aralamak üzere olduklarını ifade etti. Lig'in 7. haftasında Soma'nın güçlü ekiplerinden Sotessporu da 2-0 mağlup ederek "yola devam" dediklerini dile getiren Çamlıyer, şunları ifade etti; "Saruhanlı'da futbol tarihinde bir rekora imza atıyoruz. Yedi haftadır yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz. Bu yıl inşallah, uzun süredir hayalini kurduğumuz bir üst lig olan bölgesel amatör lige yükseleceğiz. Bunun çabası içindeyiz. Oyuncularımız bu konuda çok özverili ve başarıyla çalışıyor."
Çamlıyer, destekleriyle sürekli yanlarında olan Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanı Recep Çımat'a teşekkür etti.
(SD-ERG-Y)

05.12.2012 14:11:59 TSI

Editör: Wan Haber