Şarköy Devlet Hastanesi'ne yeni bir uzman doktor ataması gerçekleşti. Ordu, Ulubey Devlet Hastanesi'nden, Şarköy Devlet Hastanesi Aile Hekimliği Polikliniğine atanan Uzman Doktor Yalçın Öztürk, 3 Aralık Pazartesi günü görevine başladı.
Çanakkaleli bir ailenin bireyi olması nedeniyle, kendi tercihi ile Şarköy'e atamasının yapılmasını istediğini belirten Dr.Öztürk "Trakya'yı seviyorum, henüz 40 günlük bir bebeğimiz var, eşim de tıbbi sekreter olarak çalışıyor. Şarköy halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız" dedi.
Uzman Aile Hekimi olarak göreve başlayan Yalçın Öztürk 1976 yılında Çanakkale'nin Yenice ilçesinde doğdu. İlköğretimini Yenice Torhasan İlköğretim Okulunda tamamladı. Orta eğitimi Biga Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nde tamamlayan Öztürk, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra, Şişli Etfal Hastanesi'nden 2007 yılında uzmanlık aldı.
İlk görev yeri Ordu ili, Mesudiye ilçesi devlet hastanesi oldu. Buradaki görevinden sonra, Bursa ili, Orhaneli ilçesi devlet hastanesinde çalıştı. Son olarak Ordu ili, Ulubey ilçesi devlet hastanesinde görev yaptıktan sonra, Şarköy Devlet Hastanesi'ne atandı.

10.12.2012 14:22:46 TSI

Editör: Wan Haber