Sarıyaprak Çok Programlı Lisesi (ÇPL) öğrencilerine, Diyanet İşleri Başkanlığı ve yardımsever Erol Bümen tarafından kitap yardımı yapıldı.
2012-2013 eğitim-öğretim yılında, 9. sınıf öğrencilerinin seçmeli derslerde kaynak eksikliğinin var olması sebebiyle, okul idaresi tarafından resmi yazı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'na başvurularak kaynak kitap talebinde bulunuldu. Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Sarıyaprak ÇPL öğrencilerine dağıtılmak üzere Kur'an-ı Kerim ve Kur'an-ı Kerim Meali ile İslam İlmihali'nden oluşan 11 koli kitap gönderildi. Kitaplar, Okul Müdürü Mahmut Akdoğan tarafından tüm öğrencilere dağıtıldı.
Öte yandan, Sarıyaprak doğumlu olan ve İstanbul'da ikamet eden Erol Bümen ile diyaloğa geçen okul idaresi, öğrencilerin kitap ihtiyacına cevap vermek ve okul kütüphanesini zenginleştirmek amacıyla okula yaklaşık 600 adet roman, hikaye ve ansiklopediden oluşan kitap yardımında bulunmasını sağladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ise, Sarıyaprak ÇPL'ye yapmış oldukları desteklerden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı'na ve Erol Bümen'e teşekkür etti.
(RK-SO-Y)

29.01.2013 15:58:30 TSI

Editör: Wan Haber