Tarsus Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının kaynakları ile "Sarıkamış Şehitleri ile Kucaklaşma" projesi kapsamında 47 öğrenci Kars'ın Sarıkamış ilçesine uğurlandı.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile ortaya çıkarılan ve Tarsus Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın kaynakları ile hayata geçirilen "Sarıkamış Şehitleri ile Kucaklaşma" projesi dahilinde ilçenin çeşitli okullarından seçilen 47 öğrenci için törenle uğurlandı
Törende konuşan Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, "Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kaymakamımız Orhan Şefik Güldibi'nin destek ve himayelerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının sponsorluğunda Emniyet Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile geliştirilen proje kapsamında Sarıkamış'a 47 öğrencimizi 4 günlüğüne gönderiyoruz. Öğrencilerimizin tarihimizi, kültürümüzü öğrenmeleri ve tarihi olayların yaşandığı mekanları görmeleri açısından bu tür projeleri önemsiyoruz. Bu tür organizasyon ve projelerin öğrencileri kaynaştırdığının bilinci ile geçmişte de çeşitli projeleri hayata geçirmiştik. Öğrencilerimizin sağ, salim gidip dönmelerini diliyoruz" dedi.
Kafileye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kemal Yıldırım başkanlık edecek.
Uğurlama törenine AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Jandarma Komutanı Binbaşı Kazım Bahadır Ersoy, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ufuk Solmaz ve veliler katıldı.
(ERY-Y)

04.01.2013 16:36:51 TSI

Editör: Wan Haber