Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşaatına başlanan Sarıgöl Kent Konutları'nın satışları başlıyor. Sarıgöl Kent Konutları'ndan daire almak isteyen, projenin bulunduğu alan içerisinde bir yıldan az olmamak koşulu ile ikamet eden vatandaşların 10-25 Şubat tarihleri arasında Belediye Kentli Servisi'ne müracaat etmeleri gerekiyor.
Gaziosmanpaşa'da yürütülmekte olan ve İstanbul'un en büyük yerinde dönüşüm projesinin önemli bir parçası olan "Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Yenileme Projesi" kapsamında inşaatına başlanan Sarıgöl Kent Konutları'nın satışları başlıyor. Bir yıldan az olmamak şartıyla projenin bulunduğu alan içerisinde ikamet eden vatandaşlar 1025 Şubat tarihleri arasında Belediye Kentli Servisi'ne başvurabilecekler. Sadece Gaziosmanpaşalıların yararlanabileceği konutlar için öncelikli olarak 15 gün süre ile proje alanında; batıda Hamam Caddesi, doğuda Mezarlık Sokak Sayaocağı Caddesi ve güneyde PTT Arkası Sinema Arkası Sokak, kuzeyde Haşim Yılmaz Caddesi ile sınırlandırılan alanda ikamet eden vatandaşların müracaatları alınacak. Proje alanında yapılacak olan 725 adet konutun sahipleri, başvuru yoğunluğuna göre gerektiği taktirde kura ile belirlenecek.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol "2013 yılının, kentsel dönüşümün zirve yaptığı bir yıl olacağı ilçemizde, dönüşüm projelerimizin hızla hayata geçmesi, ilçe olarak geleceğe kaliteli bir yaşam tarzıyla beraber taşınmanın da önemli adımlarını oluşturuyor. Kentsel dönüşüm projelerimiz kapsamında inşaatına başlanan, sadece Gaziosmanpaşalıların yararlanabileceği Sarıgöl Kent Konutları'nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
İlçenin geleceğini yakından ilgilendiren ve o derecede hayati olan Kentsel Dönüşüm Projelerinde önemli bir mesafe kaydeden Gaziosmanpaşa Belediyesi, "Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Yenileme Projesi" ile Gaziosmanpaşa Meydanı ve çevresinin yönetim, eğitim ve kültür merkezi olmasını sağlayarak bölgenin gelişiminin arttırılmasını hedefliyor.
(ET-ÖK-Y)

06.02.2013 12:34:37 TSI

Editör: Wan Haber