Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen 27 Aralık Atatürk Koşusu'nda, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri 5 bin metre Genç Erkekler'de okullarına ilk madalyalarını kazandırdı.
17 okuldan 221 sporcunun katıldığı yarışmalara ilk kez katılan ilçenin yeni okulu Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi, 5 bin metre Genç Erkekler yarışmasında Süleyman Çetin ikinci olurken, arkadaşı Halil Çoban üçüncülük alarak okullarını ilk madalya ile buluşturan öğrenci unvanı kazandı. Öğrencilerin başarısını sevinçle karşıladıklarını belirten Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Çetin, ''Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi ilçemizde geçen yıl açıldı. Bu yıl ilk kez spor karşılaşmalarına katıldık. İki öğrencilerimiz okulumuza 5 bin metre Genç Erkekler'de ferdi olarak iki madalya kazandırdı. Bu kategoride takım halinde de ikincilik almamız bizleri mutlu etti. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz" dedi.
Çetin ayrıca, "Sarıgöl olarak 200 yataklı öğrenci yurdumuzu yaptık. Okul binasının ihalesi 2013 yılında yapılacak, öğrencilerimiz de rahata kavuşacak. Okul olarak gerek derslerde, gerekse sportif faaliyetlerde ön sıralarda yer almayı hedefliyoruz" diye konuştu.
(VS-ERG-Y)

28.12.2012 11:52:02 TSI

Editör: Wan Haber