Nazilli'de eşinin intihar girişiminde bulunduğunu düşünen genç kadın, polis ve 112 ekiplerini harekete geçirdi. Fare zehri içtiği iddiasıyla hastaneye getirilen sarhoş koca, "Beni neden buraya getirdiniz" diyerek eşine sitem etti.
Olay, Nazilli merkez Turan Mahallesi 366 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 112'yi arayan genç bir kadın, eşi Murat Yüksel'in (34) fare zehri içerek intihar etmeye çalıştığını iddia ederek yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin de yardımıyla baygın halde 112 Acil Servis ambulansına bindirilen Yüksel, Nazilli Devlet Hastanesi'ne sev edildi.
Acil Servis önüne sedyeye alınan Murat Yüksel, hastaneye gireceği sırada bir anda kendine geldi. Sağlık ekiplerine zehir içmediğini sadece alkollü olduğunu anlatmaya çalışan Yüksel, eşine de "Beni buraya neden getirdiniz" diye azarladı. Her hangi bir ihtimale karşı midesi yıkanmak istenen Yüksel, tedaviyi kabul etmeyerek hastaneden dışarı çıktı. Aşırı alkollü olduğunu için eşinin yanlış anlamış olabileceğini ifade eden Yüksel, eşini de yanına alarak evin yolunu tutu.
(ÜÖ-MB-İK)

03.01.2013 17:20:30 TSI

Editör: Wan Haber