İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar’ın başkanlığında yürütülen yoğun faaliyetler neticesinde ilçe ve köylerinde yaşlı, engelli, dul, fakir ve barınmaya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik 2014 yılı içerisinde 25 vatandaş için ev yapım ve onarım projesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nce onama kararı çıktı.

Kaymakam Pınar’ın talimatıyla Vakıf Müdürü Şahabettin Hamarat ve beraberindeki heyet ev yapım ve onarım projesi kapsamında faydalanacak kişilerle tek tek görüşerek ilkbaharda ev yapım ve onarım projelerine başlayacakları müjdesini verdi. Kaymakam Pınar, “Vakıf aracılığıyla yürütülen barınma yardımları ile fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların sağlıksız ve bakımsız evlerde değil, insan onuruna yakışır şekilde hayatlarını devam ettirmeleri için gereken her türlü desteği sağlamaya devam edecek” dedi.

Vakıf tarafından yapılacak olan ev yapım ve onarım projesinde fayda sahibi olan vatandaşların projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Pınar’a, Vakıf Müdürü Hamarat’a ve ayrıca emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Editör: Wan Haber