Özel İpekyol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, Şanlıurfa'ya enjektör fabrikası kurma çalışmalarına başladıklarını söyledi.
Şanlıurfa'da kurulan Özel İpekyol Hastanesi'nin tanıtım toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, Şanlıurfa'ya sağlık yatırımlarına devam ettiklerini vurgulayarak, "Şanlıurfa'da 200 kişinin çalışabileceği enjektör fabrikası kurmak için çalışmalara başladık" dedi.
Fabrikanın İkinci Organize Sanayi Bölgesinde kurulacağını belirten Çınar, "Urfa'mız 6. Teşvik bölgesi içerisinde. Bu fabrika için 50 Milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Bu Şanlıurfa'mız için güzel bir fırsat. 40 milyonluk bir teşvik aldık. İkinci Organize'de yer tahsis ettik. Şuanda proje ve alt yapı çalışmalarımız başlatılıyor. İnşallah 7 ay içerisinde fabrikamız faaliyete geçecektir. Fabrikamız yıllık 300 milyon enjektör üretecek bir kapasiteye sahip olacak. Amacımız Şanlıurfa halkına daha güzel bir hizmet verebilmektir. İnsanlığa yapılan en güzel yatırım maddi ve manevi olandır. Bu çerçevede sağlık açısından Şanlıurfa'ya hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
(RÇ-AŞ-Y)

13.01.2013 17:15:07 TSI

Editör: Wan Haber